Feb 242014
 

CrossFit Games Open (taitaa olla maailman suurin urheilutapahtuma, viime vuonna 138 000 osallistujaa) alkaa tällä viikolla. Vaikka salimme Regional- ja Games-suoriutuminen keskittyikin viime vuonna lähinnä katsomon puolelle, Openiin osallistuneilla oli kaikilla kivaa (ainakin treenin jälkeen). Eli mitäs tämä sitten tänä vuonna juuri Sinulle tarkoittaa:

  1. Rekisteröidy osallistujaksi (luo Athlete Profile) ja liity CrossFit Espoon, CrossFit Herttoniemen tai CrossFit 10K:n tiimin jäseneksi osoitteessa games.crossfit.com. Osallistumismaksu on vaivaiset 20 ameriikan pesetaa, eli paljon vähemmän kuin Sotshin olympialaisten budjetti tai taksimatka baarista kotiin.
  2. Mikäli epäröit ja alat keksiä mitä ihmeellisimpiä tekosyitä, lue tämä: http://games.crossfit.com/article/top-10-excuses-not-joining-open. Erityisesti kohdat #3 ja #7 on syytä ottaa vakavasti.
  3. Open-treenit tulevat joka tapauksessa salin ohjelmointiin, ja kisapäivä on lauantai, alkaen 1.3. Sali on tällöin varattu ensisijaisesti Open-treenien tekijöille, tuomareille ja kannustajille.
  4. Kisalauantaisin toimimme Open Gym -periaatteella, eli tule salille kun sinulle sopii, tee huolellinen lämmittely / valmistava harjoitus, sitten kisatreeni ja jää kannustamaan muita & tuomaroimaan.
  5. Suosittelemme myös vahvasti tuomarikurssin (CrossFit Judges Course) käymistä: https://oc.crossfit.com
  6. Lajit julkaistaan Suomen aikaa perjantaiaamuisin (5pm PST). Lajien julkaisu tuo enemmän jännitystä elämääsi kuin Lotto, ja voittomahdollisuudetkin ovat paremmat (voitto osuu kohdallesi varmasti, kunhan vain osallistut). Aikaa lajin suorittamiseen on maanantai-iltaan asti, eli voit siis tehdä treenin muunakin aikana, esim. Open Gymillä, vaikkakin toivottavaa on, että mahdollisimman moni osallistuu karnevaaleihin lauantaisin.
  7. Imperiumi (CFE, CFH ja CF10K) palkitsee joka viikko yhden urheilijan “Viikon Taistelija” -palkinnolla. Palkinnon saa joka viikko Suomen kuuluisin CrossFit-urheilija A205 Palkinto myönnetään  urheilijalle, joka on osoittanut rautaista taistelutahtoa, urheiluhenkeä ja halua ylittää oman mukavuusalueensa rajat.

—-

 

 

 Posted by at 16:33
Feb 212014
 

CFEspoo on tänään suljettu seminaarin vuoksi. CF10K ja Herttoniemi auki normaalisti.

—–

2 x clean pull on the knee. Go over 75% of your 1RM.

For quality: 5 x 2-position clean (on the knee, floor). Stay under 85% of your 1RM.

—–

For time. 9-7-5 reps of

  • hang squat clean (70% of 1RM clean)
  • muscle-up

—-

 Posted by at 20:03