Jun 292014
 

Imperiumin alueella aloitetaan valmistautuminen pikkujoulukauteen vatsalihaksista. Kuten Lasimieskin sanoisi: “Core to extremity!”

Loppukesän aikana tehdään muun ohjelmoinnin ohessa 1-2 kertaa viikossa hollow-harjoituksia. Liikkeinä toimivat kippi-tunnilta tutut hollow hold ja hollow rock, joita olisi tarkoitus tehdä voimistelutunneilla käytettyjen taulukkojen mukaisesti. Harjoittelu aloitetaan pidosta, ja päästessään taulukon loppuun voi siirtyä hollow rockeihin. Käytettävä taulukko ja progressiot esitellään keskiviikkona 2.7., kun treenit potkaistaan käyntiin.

Omat tulokset on hyvä kirjata esimerkiksi WODconnectiin tai salaiseen sinikantiseen ruutuvihkoon. Näin muistaa seuraavalla kerralla, mitä teki viimeksi ja osaa siirtyä seuraavalle riville taulukossa. Voimistelutuntien tapaan, jos ei pysty vielä tällä kerralla tekemään seuraavaa riviä taulukossa täydellisesti, palataan samalle riville myös ensi kerralla. Hollow-harjoitteita voi halutessaan tehdä vaikka omassa olohuoneessa tai mökin pihassa, jos ei kesäkiireissä aina ehdi salille asti.

Hyvästä keskivartalon hallinnasta on apua kaikessa liikkumisessa. Jos vatsalihakset ovat kunnossa, eivät etukyykyt kaadu eteen, OHS:t vapise ja käsinseisonta näytä kieroon kasvaneelta männyltä.

 Posted by at 14:47
Jun 262014
 

Kesätarjous – voimassa 15.7.2014 asti

Kesän kunniaksi tarjoamme alennuksilla harjoitusaikaa seuraavasti:

  • 6kk 450 €
  • 12 kk 750 €

Tarjouksen voi lunastaa lähettämällä sähköpostia aiheesta osoitteeseen antti@crossfitespoo.com.  Ja tässä vielä FAQ-osio jo etukäteen koskien alennuksia.

Q: Koska laskutus tapahtuu?

A: Heti.

Q: Saanko hyvitystä jo maksetusta treenimaksusta?

A: Et.

Q: Minulla on 3/6/12/x kuukauden treenimaksu maksettu, ja se päättyy syyskuussa. Voinko hyödyntää tarjouksen silti?

A: Voit. Iske kiinni 15. heinäkuuta mennessä, niin 6 tai 12 kuukauden paketti laitetaan alkamaan lokakuun alusta.

Q: Saanko alennusta 1 tai 3 kk:n treenimaksuista.

A: Et.

—-

 Posted by at 09:21