May 272015
 

Alla infoa Imperiumin kisaryhmästä, jonka normaaliohjelmoinnista hieman poikkeava harjoittelu on aiheuttanut hämmennystä:
-kisaryhmän jäsenet, n. 15 henkilöä, harjoittelevat muiden asiakkaiden ohella normiwodeissa, mutta heillä on hieman normiohjelmoinnista poikkeava oma ohjelmointi, joka on pyritty luomaan niin, että se onnistuu myös WOD-tunneilla ja mukailee normaalia ohjelmointia.
-kisaryhmäläisiä on ohjeistettu tulemaan tunnille ajoissa ja olemaan mukana normaalilla WOD-tunnilla, vaikka tekevät omaa ohjelmointia. Ohjelman suorittaminen saattaa kestää hieman yli tunnin, joten lämmittelyn he suorittavat mahdollisuuksien mukaan jo edellisen tunnin lopun aikana, jotta metcon-osuus voidaan suorittaa samaan aikaan kuin normiWODissakin. Tällä pyritään vähentämään häiriötä ohjeistuksen aikana.
-kisaryhmäläisiä on neuvottu kunnioittamaan valmentajaa ja muita treenaajia ja kuuntelemaan tunnin ohjeistuksia, vaikka se ei koskisikaan heitä.
Kisaohjelmoinnin suorittaminen ei saa häiritä normituntien toimintaa ja samat säännöt ja periaatteet koskevat kaikkia salilla harjoittelevia.

 Posted by at 18:46
May 262015
 

2 x hi-hang clean + 1 x front squat + 1 x jerk

In 20 minutes:

2 x hi-hang clean + 1 x front squat + 1 x jerk

Partner workout: box over bupees and power cleans

15min partner workout:

  • 3 box over burpee
  • 3 power clean 60/42,5kg
  • 6 bob
  • 6 pc
  • 9 bob
  • 9 pc

One does one movement at a time. (nr1 does bobs – nr2 does bobs – nr1
does power cleans – nr2 does pc´s – and so on). After the set of nines
start from the beginning.

 Posted by at 19:11