Aug 082017
 

Espoossa ei tähän asti ole ollut omatoimiharjoittelua samaan tapaan kuin Konalassa tai Herttoniemen uudessa tilassa. Kansan syvistä riveistä on kuitenkin esitetty toistuvasti toiveita mahdollistaa normituntien ulkopuolella tapahtuva tavoitteellinen CrossFit-harjoittelu. Syksyn aikana testaamme seuraavanlaista toimintatapaa:

  1. Lisäämme muutaman harjoitusajan tavoitteellisesti treenaaville kokeneille crossfittaajille. Ajat ovat toistaiseksi ma klo 6:30-8:00, perjantai 19:00-20:30, lauantai klo 16:00-17:30 ja sunnuntai klo 10:00-11:30.
  2. Kyseessä ei ole omatoimiharjoittelu, jossa tehdään vinopenkkiä, hauista tai väliin jääneitä treenejä normiohjelmoinnista. Kyseessä on yhteinen harjoitusaika niille, joilla on jokin kilpailullinen tavoite, sitä tukeva ohjelma (esim. The System) ja riittävästi kokemusta CrossFit-harjoittelusta. Esimerkkejä tästä ovat mm. CrossFit-, painonnosto- tai soutukisoihin (tai vähintään karsintoihin) osallistuminen.
  3. Mikäli koet, että urheilijana kehittymisesi on juuri tästä kiinni, laita viestiä olli@crossfitespoo.com, niin katsotaan onko tarvetta tämänkaltaisille toimenpiteille.
  4. Aikataulut ovat pääosin nuo yllä mainitut, mutta yksityistuntien, seminaarien ja muiden yllättävien ja ennalta-arvaamattomien tilanteiden takia muutoksia voi jonkin verran tulla.

Podii ja tsemppistä!

Terveisin,

johto

 Posted by at 20:48