Jan 272012
 

Thruster 3×1

Good morning / glute-ham raise 3×10

—–

21-15-9:

 • weighted lunge (20 kg sandbag)
 • wall ball
 Posted by at 18:46

  3 Responses to “Lauantai 28.1: SM-kisat. Sali on suljettu.”

 1. Hoi!

  Maailman kirjat sekaisin ja annan kuolevaisille mahdollisuuden tavoitella sitä kultaista mitalia huomioiden kuitenkin sen, että voittaja joutuu elämään tiedon kanssa siitä, että ei saanut kilpailla minua vastaan =)

  ….eli pyylevä poika sairastaa siis vieläkin ja palauttalee arnoldsin munkeilla(paleot haukkoo nyt henkeä) täytettyä ruhoa.

  Iso tsemppi meidän pihan pojille ja tytöille!!!!!!!!! Pitäkää hauskaa ja näyttäkää miten kilpailutilanteessa puristetaan se extra 25% tehoja irti.

  PS: kannattajat paikan päällä, laitattehan väliaika tietoja, joko tänne tai Faceen + fotoja.

  T: Jarkko

 2. Tsemiä kaikille kisoihin osallistuville, beefcake, BEEFCAAAKE!!

 3. Duunisalilla. Pää eikä äässi kestä 5km soutua joten korvasin sen “Jerryllä”: 1600m juoksu + 2000m soutu + 1600m juoksu, aikaan 23:17. Juoksut matolla ja soudut laitteessa. Juoksumatto on pullea poika rajoitteinen ja tilttaa jos siihen laittaa liikaa vauhtia, ja siinä hävisin n.15-30sek. Muutenkin juoksussa oli varaa kiristää. Soutu aikaan 7:11.

  Ja päivän metcon jossa wall ballit korvattu 2 x 10kg käsipaino thrustereilla ja lunge 20kg kiekon kanssa. En muista aikaa ja käsipainot olis voinu olla isommat.

  Kaikille CF Espoon kisailijoille onnea hienoista suorituksista! Essi on päällikkö!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)