Harjoitusajat

 

 Posted by at 20:07

  77 Responses to “Harjoitusajat”

 1. Hei onko teilla kerta tunti hintaa, jos piipahdan muutaman kerran viela kun olen Suomessa Lomalla?
  Kiitos – Katja

 2. Onko salinne avoinna jotenkin tietyin ajoin jolloin voi harjoitella/wodata vapaasti, ja vain noihin WOD aikoihin? Moneltako paikka menee kiinni arki-iltaisin?

  • Ylläolevan kalenterin mukaan mennään eli arkisin klo 17-19:30. Joka neljäs päivä on ns. Open Gym, jolloin voit tulla treenaamaan milloin tahansa aukioloaikoina.

 3. Moi, voiko tulla WOD kertatunneille “kylmiltään” – vai pitääkö ensin käydä joku sertifiointi? Jos voi – onko se silloin kymppi per tunti?

 4. On Ramp -kurssi tulee käydä tai ottaa riittävä määrä henkilökohtaisia tunteja ennen päivän treeneihin osallistumista.

 5. Hei!

  Opiskelijoille ei ilmeisesti ole mitään alennusta…? Olisin todella kiinnostunut, mutta rahat eivät taida riittää, kun tuet eivät tue tällaista 🙂

 6. Oisko mahdollista aloittaa treenejä jonain päivinä jo klo 16? Esim. pe ois yks hyvä sellanen päivä. Pääsis kivasti viikonlopun viettoon.

 7. Mites liikuntasetelit, kelpaako teille maksuvälineenä?

 8. Heippa!
  Muistattehan ilmoitella nuorten (teinien) OnRampista heti kun tiedätte aikatauluja – tällä perheellä on jo uuden vuoden aikataulut kovasti kiikarissa. Suurin kiitoksin, Reeta

 9. mitkä ovat teens ikärajat?

 10. 11-16 vuotta. Tätä nuoremmille Kids-tunnit ja 17+-ikäiset aikuisten tunneille.

 11. Joillakin muilla Crossfit-saleilla näkyy olevan käytössä ilmainen tutustumiskäynti mahdollisuus. Onko tällaista käytäntöä Espoon salilla? Olisi kiva roudata tuttavia kokeilemaan, ennen sitovampia päätöksiä. 😉

 12. Crossfit open lähestyy. Onko teidän salillanne mahdollista tulla suorittamaan lajeja?ja jos on niin miten homma toimii ja mitä maksaa per laji? Lähinnä tarkoitan pitääkö varata aika etukäteen tms…

  • On mahdollista tulla suorittamaan lajit, mutta käsittääkseni jos ei ole affiliaten jäsen nuo lajit pitää silti videoida.

   Hinnoista en uskalla sanoa, Olli vastannee. Olemme tekemässä omalla porukalla lajeja pääasiassa lauantaisin klo 12, silloin ainakin käy. Lajit ovat myös ohjelmoinnissamme lauantaisin.

  • normaalisti meillä ei ole kertamaksukäytäntöä, mutta kisailijat pääsevät mukaan 10 eurolla per laji.

   • Kiitos herrat nopeista vastauksista! Tulen treenikaverini kanssa suorittamaan lajeja jos eteen tulee lajeja joita on hankala garage gymillä suorittaa:)

 13. Heippa, jatkoa ajatellen miten onnistuisi jos tulisi 1xviikko CF treeneihin? Eli esim.ke WOD ja jäisi sen jälkeen suoraan mobbaukseen. Onko mitään 10x korttia/ paljonko tuo ke treenaaminen maksaisi, siis 1treeni ja mob.perään/oliko edes mahdollista? Omaa harjotteluani tukisi tämä 1xviikko treenaaminen lähellä maximia ja mobbaus..

  • Hei! Valitettavasti ei ole mahdollista, eli vaihtoehdoiksi jää oikeastaan kuukausikortti ja se ei ehkä ole fiksu valinta tässä tapauksessa :/

 14. Hei, mitä tarkoittaa Open Gym teidän kalenterissanne. Poikani (20v) on käymässä ja on tottunut salien käyttäjä (lähinnä voimannostoa). Onko mahdollista käydä treenaamassa noina aikoina teidän salilla, ja millä korvauksella. Samallahan tutustuis teidän saliinne muutenkin. Opiskelee liikuntaneuvojaksi Lapin Urheiluopistolla.

  • Hei!

   Open Gym tarkoittaa, että jäsenet voivat suorittaa esim. väliin jääneen treenin tai jonkun muun. Ulkopuolisille sali ei ole tuolloinkaan avoin. Erilliset tutustumiskerrat onnistuvat ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

 15. Morjens mitkä hinnat!
  Pysyypähän porukka pienenä ja asiaskunta suppeana.

  • Rakas Jeesus,

   Asiakaskuntamme on kasvanut tasaisesti viimeiset 14 kuukautta. Nykyiset asiakkaamme kokevat, että saavat hyvinkin vastinetta rahoilleen. Lisäksi seuraavat kolme On Ramp -kurssia on loppuunmyyty. Tervetuloa kokeilemaan lajia keväällä!

 16. Saako teillä käydä pelkästään salilla? Jos saa, paljonko se maksaa?

  • Perusajatus on, että meillä treenataan salin ohjelmoinnin mukaan, eli CFEspoo ei sovellu ns. normaaliin salitreenaukseen. Joka viikko on jonkin verran ns. vapaita harjoitteluaikoja, jolloin voi tehdä omiakin treenejä. Kuukausimaksu on kaikille sama eli 99 €.

 17. Hei, Käykö teillä SporttiPassi maksuvälineenä?

 18. Moi! Seuraavat kolme On ramp kurssia näyttäisi olevan täyteen buukattu. Oletteko suunnitelleet lisää kursseja lähitulevaisuuteen? Haluaisin ainakin jonottaa mahdollista peruutuspaikkaa, jos mahdollista? 🙂

 19. Moi,

  Maanantaiaamu 6.30 täydentäisi erittäin hyvin nykyistä treenikalenteria – löytyykö kannatusta ja onko mahdollista?

  t
  Janne

 20. Mä just ajattelin tänään, että täytyy tehdä uudenvuodentoivomus maanantai-aamun 6.30 tunnista. Eli kannatusta, paljon!!!

 21. Hyvä idea, kannatetaan.

 22. Sleeping for performance: http://library.crossfit.com/free/pdf/CFJ_Sleep_RawlsMeehan2.pdf

  Eli mä en ainakaan herää ;D

 23. Voisiko tiistaille saada aikaisemman tunnin, esim Open Gymin klo 15.00.? Päivällä kun ei tiistaisin ole Openia. Väljentäisi samalla varmaan kello neljän ja viiden tuntien tungosta.

 24. Eli tarkottaaks toi sitä, että maanantaille tulee 6.30 tunti? Eihän se tarkota meille aamuvirkuille muuta kun että menee joskus 19.30 aikaan nukkumaan 🙂

 25. sitten pitää saada myös 7.30
  Antti, onks tää parempi aika? 😉

  • Maanantaiaamulle ei löydy vakivetäjää, mulla silloin samaan aikaan lätkä, joten mä olen poissa laskuista maanantaisin. Kaikki valmentajat eivät pysty aamuja vetämään.

 26. Moikka!

  Onko (onhan) sali auki perjantaina 7.11.?

  Linda

 27. Joo ma aamutreeni 6.30 ois pirun hyvä. T:aviopari lempinen

 28. Treenaan crosfit salilla Tukholmassa, voinko osallistua wod tunneille drop in periaatteella?

 29. Moro,

  Olen suomessa käymässä ja ajattelin kysästä josko voisi tulla treenaamaan. Olen jäsen crossfit malmössa. Voiko open gymin aikana vetää itsekseen päivän Wodin, esim huomenna?

  /Tero

 30. Olisko resursseja lisätä tiistaille aamupäivän open gymejä? Porukkaa käy päivisin treenaamassa ja nyt tulee tylsä välipäivä tiistaille.

 31. Tervehdys!

  Voiko maksaa kuukausijäsenyyden ja tulla treenaamaan suoraan ryhmään, jos on käynyt On Ramp kurssin muualla? Edellyttääkö salillanne treenaaminen On Ramp kurssin tai yksityistunnit juuri teidän salillanne?

 32. Moi! Onko keskiviikon lasten ja teinien tunnit lopetettu kokonaan? Jos näin, voisiko harjoituslukujärjestyksen päivittää 🙂

 33. Hei! Sivuilla lukee, että salilla on tarkoitus harjoitella 3+1 -metodlilla, eli 3 päivää treeniä ja 1 vapaa. Onko mahdollista / järkevää treenailla vähemmän? Omalle aikataululle 3 krt/vko ohjattua treeniä olisi varmaan jo aika maksimi.

 34. Terve,

  koska siirrytään takas normi harjoitusaikoihin?

 35. Ensi viikon jälkeen, eli viikolla 33.

 36. loistavaa kiitos 🙂

 37. Hei,

  olen vasta tulossa on Rampille, mutta sen jälkeinenkin aika jo kiinnostaa. Otetaanko WOD:ille niin monta henkilöä mukaan, kun on tulijoita, vai kuinka monta ryhmässä voi olla ja onko siinä tapauksessa olemassa joku etukäteen ilmoittautuminen?

  • Kaikki tulijat otetaan mukaan, eikä ole ennakkoilmoittautumista. Perinteisesti arkisin klo 17 ja 19 tunneilla on ollut eniten väkeä, mutta kaikki ovat mahtuneet treenaamaan. Jos vaan mahdollista, kannattaa käydä myös aamutreeneissä. Ja CrossFit 10K eli Konalan salimme palvelelee lokakuun alusta lähtien (CrossFit Espoon asiakkaat saavat treenata myös siellä samalla kk-maksulla)

 38. No nyt on komia kalenteri.

 39. Nyt kun tuo treeniaikataulu on google-kalenterissa niin voisiko sen saada jaettuna? Se olisi kätevää liittää oman kännykän kalenteriin. Kiitos!

 40. Morjes,
  Oisko tänne kalenteriin vielä selkeyden vuoksi mahdollista saada tammikuun OnRampit? Samoin WODconnectiin mielelläni tekisin jo muistiinpanoja, mutta ei löytynyt vielä eilistä OnRamp treeniä sieltä. Kiitos!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)