Aloittaminen

 

Harjoittelun aloittaminen CrossFit Espoossa tapahtuu joko käymällä On Ramp -kurssi tai ottamalla riittävä määrä henkilökohtaisia tunteja (vähintään 6 kpl). Näiden tavoitteena on käydä läpi CrossFit-harjoittelun perusteet sekä totuttaa keho harjoitusmetodin intensiivisyyteen. Kurssi kestää 4 viikkoa ja sisältää 12 harjoituskertaa, jokainen kestoltaan n. 1h 30min.

Seuraavat On Ramp -kurssit:

 • Tammikuun Alkeisryhmä alkaa 7.1.2019. Ilmoittautuminen ja lisätiedot täällä (maksu varaa paikan)
 • Ota yhteys Pete Auviseen (pete@crossfitespoo.com, 0400 488 049), mikäli koet, että yksityinen On Ramp -kurssi on sopivin vaihtoehto sinulle tai kaveriporukallesi.

On Ramp -kurssin hinta on 199 €. Tämä sisältää On Ramp -kurssin, seuraavan kuukauden treenimaksun (saat treenata niin usein kuin haluat) sekä oikeuden osallistua joka viikko järjestettäville Foundations-tunneille (suunniteltu tuoreemmille crossfittaajille tekniikan hiomiseksi). Samalla treenimaksulla saat treenata CrossFit Espoossa, CrossFit 10K:ssa ja CrossFit Herttoniemessä.

 

 

 

 

 Posted by at 18:49

  111 Responses to “Aloittaminen”

 1. Olisiko mitenkään mahdollista aloittaa On Ramp -kurssia tämän kuukauden puolella? Oon kuitenkin tehny wodeja aktiivisesti puolisen vuotta – ennen tämänkesäistä (pakko)taukoa – salin ulkopuolella, joten treenisystemi on tuttu ja intensiteetti ei ole outo asia. Ei malttaisi millään odottaa mooooontaa kuukautta. Sitten onkin jo vähän kiireitä koulun kanssa, joten aikataulutkaan ei ihan välttämättä käy yhteen.

 2. Onko On Ramp -kursseja tulossa tulevaisuudessa myös aamuaikaan? Teen pääasiassa iltatöitä ja haluaisin mahdollisesti aloittaa harjoittelun teillä. Ongelma nyt vaan on se etten kykene iltakurssille. Mitenkäs lisää WOD tunteja aamuaikoihin?

 3. Onko On Ramp- kursseja tulossa ns viikonloppu- leireinä? Haluaisin kovasti aloittaa crossfitin, mutta neljä viikkoa On Ramp- kurssia arkisin ei onnistu mitenkään. Katsoin nuo tulossa olevat kurssit, ja jokaisessa niissä jäisi ainakin 2-3 tuntia väliin. Olisi hyvä jos voisitte järjestää kurssin viikonloppuina, jolloin osallistuminen onnistuisi täysipainoisesti 🙂

 4. Tällä erää ei ole tiedossa viikonloppukursseja. Jos pari tuntia jää väliin, siitä ei ole merkittävää haittaa, koska perusasioita kurssilla kerrataan paljon. Jos joudut olemaan useamman poissa, kannattaa harkita esim. yhden yksityistunnin ottamista.

 5. moikka, miten menee huhtikuussa noi on-ramp kurssit… kun ei kerkiä mukaan noille maaliskuussa alkaville kursseille.. ?

 6. Olisiko mahdollista järjestää on-ramp-kurssi päiväaikaan?

  • Toki se on mahdollista, kunhan osallistujia on riittävästi. Toinen vaihtoehto on kerätä pieni porukka kasaan ja järjestää teille yksityinen on ramp -kurssi.

 7. Sopiiko on ramp -kurssi myös 28-v 200cm/140kg ukolle? Eli 35-40kg ylimääräistä bojoingia kropassa, joka tarttis saada pois. Ruokalautanen on laitettu kondikseen, nyt tarttis vähän tehokasta liikuntaa.

  • Kyllä sopii. Treenit skaalataan jokaisen kuntotasolle sopivaksi. Homma menee hyvin kun maltat aloittaa rauhallisesti.

 8. Voiko 16-vuotiaana osallistua On Ramp -kurssille?

 9. Moi

  Olen Helsingissä suorittanut On Ramp – kurssin. Voin sen turvin varmaankin tulla teillekin kokeilemaan harjoittelua?

  Terv. Sami

  • Tervetuloa treenaamaan!

   • Moi

    Olen kiinnostunut aloittamaan harjoittelun teillä ja aikomuksena olisi näin alkuun hankkia tuo 1kk jäsenyys. Kysymys kuuluukin että millä tavalla tämä maksu hoidetaan, paikan päällä vai saanko spostiini laskun ym.?

    (On Ramp kurssit on suoritettu Helsingissä.)

    Terv. Sami

 10. Moi! Olisko mahdollista tulla joku päivä kaverin kanssa katsomaan millainen homma tämä oikein on?
  Ja onko mahdollista osallistua “wod”iin vaik ei ole aikaisemmin kursseja ym. käytynä? =)

 11. Koska on tilaa On Ramp-kursseilla? Mitä käytännössa tarkoittaa, että sopii myös vanhemmille eli käykö 50 v. täyttäneille?

 12. millon mahtaa olla tilaa On ramp kursseilla?

  • Tammikuussa on varmuudella tilaa. Marraskuun kurssille voit ilmoittautua jonoon mahdollisten peruutuksien toivossa.

 13. Moi,

  Käykö tämä, jos kunto päässyt ropsahtamaan ja pahasti, vai onko niin rankkaa ettei tahdo pysyä perässä?

  • Hei Emmi

   Crossfit käy kaikille, treenit pystytään skaalaamaan (muokkaamman) jokaisen kuntotasolle sopivaksi. Crossfit menossa on mukana kaiken ikäistä porukkaa, kirjaimellisesti vauvasta vaariin 🙂 Ja kun kehitystä tapahtuu, treenejä skaalataan yhä vähemmän. Tervetuloa mukaan On Ramp kurssin kautta!

 14. Milloin alkaa seuraava OnRamp- kurssi ?

 15. Milloin olisi seuraava vapaa OnRamp-kurssi? Kiinnostusta olisi

 16. Onko huhtikuun OnRampilla vielä tilaa?

 17. Jos mahdollista aloittaa On Ramp- kurssi jo Helmikuussa olisin enemmän kuin innoissani liittymään mukaan. Jos tämä on mahdollista, saisinko vastauksen sähköpostiini.

 18. Olisikohan kevään aikan tulossa vielä lisää kursseja? 🙂

 19. On rampia huhtikuussa..onko tulossa?

 20. Huhtikuun onramppiin voiko ilmoittautua varasijalle?

 21. Hei,

  Onko On Ramp-kursseilla yhtään paikkaa vapaana missään salilla? Haluaisin niin kovasti aloittaa, mutta näyttää siltä, että kurssit ovat jatkuvasti täynnä. Miten toimia?

 22. Moi!

  Huomaan että Espoon On-Ramp kurssit ovat täynnä. Milloin olisi seuraava ‘vapaana olevia paikkoja’ -kurssi Espoossa (On Ramp)? Myös, onko mitenkään mahdollista ilmoittaa jos 9. syyskuuta kurssiin tulee vapaita paikkoja?
  daniel.cohen@live.com

  • Hei! Näillä näkymin syksyllä ei järjestetä Espoossa enää On Ramppeja, mutta CrossFit 10K auttaa (lisää kursseja tulee lokakuulle ja mahdollisesti jo syyskuulle jos kysyntää riittää): http://crossfit10k.com/

   Emme myöskään suuren kysynnän vuoksi pysty pitämään yllä jonotuslistoja mahdollisille peruutuspaikoille.

 23. Hei!

  Milloinkohan CrossFit Espoossa alkaa seuraavat On Ramp -kurssit? Meneekö ensi vuoden puolelle?

 24. Helloo 🙂 millo alkais seuraava on ramp kurssi ?

 25. Haluaisin myös tietää koska alkaa seuraava on ramp-kurssi? Mahdollisesti ennen kesää?

 26. Hei. Olen muuttamassa työn perässä Oulusta Helsinkiin ja etsin nyt etelästä crossfit salia. Olen käynyt Oulun salilla 5 kk säännöllisesti. Mahtuuko vielä mukaan?

 27. Hei, Tuleeko myös syyskuussa olemaan On Ramp -kurssi?

 28. Hei!

  Onko tietoa, koska seuraava On Ramp järjestetään Espoossa? Onnistuuko osallistuminen/treenaaminen, jos ei puhu suomea?

 29. Hei, onko tietoa milloin alkaa seuraava On Ramp -kurssi?

  • Tällä hetkellä voimme suositella 10K ja Herttoniemen On Ramppeja, koska emme ole vielä tehneet päätöstä Espoon On Rampeista

 30. Tuli myöhästyttyä elokuun OnRampista. Milloin seuraava olisi alkamassa? 🙂

 31. Hei,

  Onko ok, että käy marraskuun onrampin ja että käy tammikuun kuukauden aikana treenaamaassa joulukuun sijaan?

  -Anton

 32. Onko tammikuussa alkamassa on-ramp kurssia?

 33. Moikka,

  onko tiedossa seuraavaa On Ramp -kurssin ajankohtaa?

  Onko talven aikana alkamassa On Ramp -kurssia, joka mahdollisesti olisi päivisin?

 34. Ymmärsinkö oikein, vaikka kävisin OnRamp kurssin Espoossa, voin sen jälkeen treenata Konalan salilla?

  • Kyllä, kurssin käytyäsi ja samalla treenimaksulla saat treenata Konalan, Espoon ja Herttoniemen saleillamme.

 35. Onko heinäkuulle tiedossa On Ramp-kurssia?

 36. Moi, 28.9. alkava on ramp-kurssi näytti olevan täynnä. Milloin järjestätte seuraavan kurssin?

 37. Moikka!

  On ramp -kurssi on Espoossa ilmeisesti starttailemassa marraskuun lopussa. Paikkoja on ilmeisesti vielä jäljellä? Voiko myös kurssin maksaa (osittain) smartumin liikuntaseteleillä? Jos voi, miten maksu tuolloin kokonaisuudessa suoritetaan paikan varaamisen tapahtuessa maksusuorituksella?

  Kiitos jo etukäteen!

 38. Hei,

  Mun kommentti on poistunut, mutta kysyn vielä kerran onko On Ramp -kurssi tulossa myös tammi/helmikuussa?

  Kiitos!

 39. Synnytyksen jälkeen en ole vieläkään palautunut vatsalihaksista (erkauma suuri) ja olen vasta aloittamassa fyssarin kanssa pitkän työn saadakseni ne palautumaan. Kannattaako odottaa Onrampille tulemista vai pystyykö pysymään mukana vaikka ei voi lainkaan tehdä suoria vatsoja, pitoja yms.

  • Moi!

   Odottaisin ehkä hieman vielä, mutta täyttä palautumista ei tarvita jotta voit CrossFitin aloittaa. Suuri osa liikkeistää haastaa keskivartaloa, joten todennäköistä on että palautuminen nopeutuu kun aloitat CF:n mutta jonkinnäköinen pohja on hyvä saada ensin kuntoon.

 40. hei, onko teillä opiskelija- alennusta :)?

  • Moi,

   Ei ole. Ollaan pyritty olemaan sillä lailla tasa-arvoisia, etttä kaikki maksaisivat samansuuruisen treenimaksun ja saisivat vastineeksi yhtä hyvää valmennusta.

 41. Hei! Alkaakohan kevään aikana joka kuukausu uusi On Ramp-kurssi?

 42. Moi.

  Käykö maksuvälineeksi Smartum/ Edenred kortti?

  t.Joona

  • Kyllä käy. Smartumin kortilla maksu verkkopalvelun kanssa ja Edenredillä erikseen sopimuksen mukaan Antin/Peten kautta.

 43. Moikka! Alkaako On Rampia huhti-toukokuun tietämillä?

 44. Onko tänne joku ikäraja vai voiko 15vuotiaskin tulla on ramp kurssille ja treenaamaan?

 45. Moi,

  Elokuun On Ramp näyttäisi olevan jo täynnä ja kiinnostusta löytyisi, joten koska Espoossa alkaa seuraava kurssi?

 46. Moi,
  onko tänne ikärajaa?

  • Moi,

   Ei ole virallista ikärajaa. Kokemus on osoittanut, että 15-16 vuotta on sopiva ikä aloittaa, tietenkin nuoren atleetin taustasta ja tilanteesta riippuen. Yläikärajaa ei myöskään ole.

 47. Moi. Haluan osallistua lokakuun On Ramp -kurssille. Voinko ottaa 5-vuotiaan tyttäreni tunneille mukaan?

  • Moi. Tottakai voit. Meillä on lapsille pieni leikkialue, jossa tuon ikäiset ovat hyvin viihtyneet. Syyskuussakin alkaa kurssi, jos kiinnostaa.

 48. Moikka, mietin mieheni kanssa alkeiskurssia lokakuulle. Onko vielä tilaa ? Voisimmeko ottaa 15 vuotiaan poikamme mukaan, joka pelaa futista ja käy salilla ahkerasti ? Toivoisin että hän oppisi tätä kautta oikeaa treenitekniikkaa ?

 49. Moi, pitääkö salille tulla aina se 6 kertaa viikossa? Harrastan jalkapalloa joten pääsisin korkeintaan 3 kertaa viikossa mukaan, mutta laji kiinnostaa paljon.

  • Moi,

   6 kertaa viikossa ei missään tapauksessa ole välttämätöntä. 2-3 kertaa viikossa on hyvinkin sopiva määrä.

 50. Alkaako jossain vaihessa kurssia, jossa treenit alkasivat aiemmin kuin klo20? 🙂

  • Näillä näkymin tulevat kurssit ovat samaan aikaan eli treenit klo 20 alkaen. Toki heti kurssin jälkeen pääsee treenaamaan jo klo 6:30 eli vain kuukauden verran pitäisi jaksaa myöhään valvoa.

 51. Mitenkäs te suhtaudutte OnRamp-kurssilaisten lorvimiseen salilla kurssin tuntien ulkopuolella? Olis mukava tulla muinakin päivinä vähän kertailemaan tekniikoita, venyttelemään ja muuta. Ei oo siis missään nimessä tarkotus tulla repimään mitään omatoimisia tempauksia.

 52. Eikö ole maaliskuussa lainkaan OnRamp -kurssia?

 53. Hei, käykö teillä maksuvälineen Smartum -saldokortti, eli verkkomaksu Smartumilla?

 54. Milloin seuraava On Ramp kurssi alkaa?

 55. Moro. Kuinka rapakuntoisena voi OnRamp kurssille tulla? Hinku ois kova läheä mukaan muttakun pikkusen ujona ja pyöreenä ei kehtais tulla paikalle jos kaikki muut näyttää jo valmiiksi arnold schwarzeneggeriltä.

  • Moi,

   Aika harva meillä “Arskalta” näyttää vielä on rampille tullessa, eli lähempänä ujoa ja pyöreätä ollaan. Tervetuloa, kunto riittää varmasti kun aloitellaan fiksusti oman kuntotason mukaisesti.

 56. Heippa,

  Mietin tuota OnRamp-kurssin viikkoaikatulua. Olen treenannut viimeisen 6kk PT:n kanssa kovia treenejä ja vaikuttaa siltä että 2 kertaa viikossa on ollut sopiva määrä, muuten en palaudu kunnolla. Teen lisäksi matkatyötä joten jotkin treenit OnRamp-kurssilta saattavat jäädä väliin. Onko tämä ongelma? Pitääkö Onramp-kurssilla olla joka kerta mukana?

  T. Jenni

  • Moi. On Rampilla treeneistä valtaosa on tekniikkaa ja enemmän kuormittava osio on varsin lyhyt, joten 3 harjoitusta viikkoon on varmasti mahdollista. Jos pari kolme treeniä jää väliin, se ei ole este aloittamiselle.

 57. Moi,

  Järjestetäänkö marraskuussa On Ramp -kurssia ja jos joo, niin koska sille voi ilmoittautua?

  T: Ville-Mikko

 58. Hei,on-ramp kurssi käyty Raumalla miten pääse tutustumaan teille,pitääkö varata paikka tunnille?

 59. Moikka! Milloin alkaa seuraava On Ramp-kurssi?

  • Toukokuun alussa. Tulossa ihan lähipäivinä myyntiin. Kevättarjous, jossa samalla hintaan kuuluu kurssin lisäksi kesä- ja heinäkuun treenit.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)